LAB van LANGKOUS: beleef je talenten!

voor kinderen, jongeren en volwassenen!

Villa Pippi start in stadsschouwburg de Harmonie Leeuwarden per 18 september met het LAB van LANGKOUS! Speciaal voor jou...die al veel kan en kent maar wel op zoek wil waar je echte talenten zitten en wat je daar mee kunt doen.

 

 Is het theaterles? Jazeker! Is het dans- en zangles? Absoluut! Is het lessen rondom beeldende kunst? Ook! Het is alles bij elkaar, en juist meer dan dat, dus lastig in een hokje te plaatsen: dáárom noemen we het LAB van LANGKOUS. Zie het als een avontuur!

 

Je gaat met de groep een aantal uitdagende opdrachten aan waarbij we in ieder geval vanuit theater, maar ook vanuit beweging, beeldende kunst , stem en muziek met elkaar op zoek naar jouw talenten: wie ben jij en wat vind je leuk, mooi, spannend, vreselijk, cool?

 

Je beleeft het op een mooie en humoristische manier: niets moet, maar bijna alles mag! Je start met vijf bijeenkomsten. die kunnen we het hele jaar verlengen. Met de groep beslissen we de aanpak. Dan leer je jezelf en jouw mogelijkheden een stuk beter kennen. Doe je mee? Je bent van harte welkom!

 

KLIK HIER voor het KinderLAB (6-12 jaar)

 

KLIK HIER voor het JongerenLAB (13-17 jaar)

 

KLIK HIER voor het VolwassenLAB (18-99 jaar)

We starten op woensdag 18 september 2019 met groepen voor kinderen, jongeren én volwassenen. Je schrijft in voor een LAB van 5 keer, dat kun je daarna natuurlijk verlengen! 

                                                     Inschrijven/aanmelden? Klik hier!

 

data:

woensdagen 18, 25 september en 2, 9, 16 oktober 2019

locatie:

Stadsschouwburg De Harmonie, Ruiterskwartier 4, Leeuwarden

 

leeftijden, tijden en kosten:

kinderen 6-9              15.00-16.30 uur    39,- voor LAB van 5 keer

kinderen 9-12 .           16.30-18.00 uur    39,- voor LAB van 5 keer

jongeren 13-17           18.30-20.00 uur   49,- voor LAB van 5 keer

volwassenen 18-99   20.00-21.45 uur    59,- voor LAB van 5 keer

 

                                                                                Inschrijven/aanmelden? Klik hier!

 

Docenten/coaches: De docenten en coaches van Villa Pippi zijn altijd gediplomeerde docenten vanuit de kunstvakken. Algemeen docent/coach is Quinten-Faust Rijnja,  theaterdocent. Daarnaast kunnen er docenten vanuit de diverse kunstdisciplines worden ingezet!

 

Inschrijven/aanmelden? Klik hier!

Je eigen LAB van LANGKOUS!?

Leren en je ontwikkelen op een manier die bij jou of je team/organisatie past! Bij Villa Pippi willen we graag veel LABS van LANGKOUS gaan ontwikkelen en produceren. Dus ook bij jouw organisatie, groep virenden of collega's kunnen we een LAB opstarten. Een minimum aantal van 3 bijeenkomsten  is noodzakelijk om stappen te kunnen maken. Schroom niet om ons op te zoeken via het contactformulier om eens te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen!