JongerenLAB van LANGKOUS

ontdek en onderzoek je eigen talent(en)!

 

Heb jij er wel zin in om op een leuke manier je talenten te ontdekken en aan de slag te gaan met wat je misschien nog veel beter of anders kan aanpakken? Lijkt het je leuk om met verschillende kunstvormen (theater, stem, beweging, muziek, beeldende kunst) op een veilige manier met een groep leeftijdsgenoten aan de slag te gaan met jezelf ontwikkelen in waar je goed in blijkt te zijn? Doe dan mee met het JongerenLAB van LANGKOUS. We stimuleren om af en toe een beetje als Pippi te denken: ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan. We helpen je om verder te kijken dan je tot nu toe deed. als je wilt dagen we je ook uit om jezelf te presenteren aan anderen. We zien wel: niet moet, veel kan! 

We starten op woensdag 18 september 2019 met een groep voor jongeren van 13-17 jaar. Je schrijft in voor een LAB van 5 keer, dat kun je daarna natuurlijk verlengen! 

                                                     Inschrijven/aanmelden? Klik hier!

data:

woensdagen 18, 25 september en 2, 9, 16 oktober 2019

locatie:

Stadsschouwburg De Harmonie, Ruiterskwartier 4, Leeuwarden

 

leeftijden, tijden en kosten:

 

jongeren 13-17           18.30-20.00 uur   49,- voor LAB van 5 keer

 

                                                                                   Inschrijven/aanmelden? Klik hier!

 

Docenten/coaches: De docenten en coaches van Villa Pippi zijn altijd gediplomeerde docenten vanuit de kunstvakken. Algemeen docent/coach is Quinten-Faust Rijnja: theaterdocent. Daarnaast kunnen er docenten vanuit de diverse kunstdisciplines worden ingezet!

 

Inschrijven/aanmelden? Klik hier!

Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik dénk dat ik het wel kan! P. Langkous