KinderLAB van LANGKOUS

ontdek en speel met je talenten!

 

Lijkt het je leuk om veel lol te maken met een groep andere kinderen? Heb je zin om op zoek te gaan naar jouw talent(en) en te kijken wat je daar allemaal mee kunt doen? Zou je ook wel een beetje meer als Pippi Langkous willen zijn: alles lekker op je eigen manier doen en zelf ontdekken wat je leuk vindt of juist niet? We gaan dit doen door met elkaar theater te maken, én met stem en beweging bezig te zijn! Je bent van harte welkom in Het LAB van LANGKOUS! We starten met 5 keer, maar daarna kun je natuurlijk nog veel vaker en langer mee gaan doen! Probeer het maar. Zoals Pippi zegt: Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!

We starten op woensdag 18 september 2019. Je schrijft in voor een LAB van 5 keer, dat kun je daarna natuurlijk verlengen! 

                                                     Inschrijven/aanmelden? Klik hier!

data eerste lab van 5x:

woensdagen 18, 25 september en 2, 9, 16 oktober 2019

locatie:

Stadsschouwburg De Harmonie, Ruiterskwartier 4, Leeuwarden

 

leeftijden, tijden en kosten:

kinderen 6-9              15.00-16.30 uur    39,- voor LAB van 5 keer

kinderen 9-12 .           16.30-18.00 uur    39,- voor LAB van 5 keer 

                                                                                   

Inschrijven/aanmelden? Klik hier!

 

Docenten/coaches: De docenten en coaches van Villa Pippi zijn altijd gediplomeerde kunstdocenten. Algemeen docent/coach is Quinten-Faust Rijnja: theaterdocent. Daarnaast kunnen er docenten vanuit de diverse kunstdisciplines worden ingezet!

 

Inschrijven/aanmelden? Klik hier!