VolwassenLAB van LANGKOUS

Ontdek en beleef je talenten!

Je hebt al wel wat levenservaring opgedaan en weet inmiddels vast wel waar je goed in bent, waar je grenzen liggen en waar je moeite mee hebt. Maar weet je ook waar je jezelf in verder kunt en wilt ontwikkelen? Wij gaan door middel van theater, maar ook andere kunstdisciplines als beeldende kunst, muziek, beweging en stem, met jou aan het werk om erachter te komen hoe jij je talenten op wellicht een andere manier kunt herontdekken en beleven. Met veel lol en een veilige omgeving krijg je individuele- en groepsopdrachten waar je mee aan de slag gaat! Laat je verrassen en verwonder je over jezelf en de anderen in de groep! Probeer het! zoals Pippi zei: Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!

We starten op woensdag 18 september 2019 met een groep volwassenen.. Je schrijft in voor een LAB van 5 keer, dat kun je daarna natuurlijk verlengen! 

                                                     Inschrijven/aanmelden? Klik hier!

data eerste LAB:

woensdagen 18, 25 september en 2, 9, 16 oktober 2019

locatie:

Stadsschouwburg De Harmonie, Ruiterskwartier 4, Leeuwarden

 

leeftijden, tijden en kosten:

 

volwassenen 18-99   20.00-21.45 uur    59,- voor LAB van 5 keer

 

                                                                                   Inschrijven/aanmelden? Klik hier!

 

Docenten/coaches: De docenten en coaches van Villa Pippi zijn altijd gediplomeerde docenten vanuit de kunstvakken. Algemeen docent/coach is Quinten-Faust Rijnja,  theaterdocent. Daarnaast kunnen er docenten vanuit de diverse kunstdisciplines worden ingezet!

 

Inschrijven/aanmelden? Klik hier!