Ontmoeting

Villa Pippi biedt een ontmoeting waar je alleen, of met vrienden welkom bent: De Praat & Pasta Party met moderator Quinten-Faust Rijnja:

Praat & Pasta Party

Villa Pippi organiseert de Praat & Pasta Party om mensen met elkaar in gesprek te laten gaan. Soms schuift er een expert rondom een bepaald thema aan tafel, soms juist niet. Doel is dat je, als gast aan tafel, een thema van diverse kanten krijgt belicht en er vervolgens zelf iets mee kunt doen. Dat kan op de avond zelf, maar ook later, in je dagelijks leven en je eigen context. Voorop staat dat het een inspirerende en boeiende avond wordt, met een goed gesprek waarbij tegenstellingen en afwijkende ideeën op een open en veilige manier ter tafel mogen komen. Actief meedoen is fijn, passief luisteren is ook goed. 

 

 

 

   

datum: donderdag 8 november 2018 (nog 7 stoelen vrij)

Thema: De winter door! De periode van feesten en vieren komt weer dichtbij, maar ook de periode van donkere dagen....... Hoe kom jij de winter door, wat heb je nodig? Of: wat heb je te bieden? Schuif aan voor deze winterse sessie!

locatie: Villa Pippi te Wytgaard

tijd: 18.00 uur inloop

kosten: 20,-, incl 2 gangen en drankjes.

 

Aanmelden? Klik hier of mail ons: villapippipost@gmail.com

 

datum: dinsdag 11 december 2018 (nog 9 stoelen vrij)

Thema: Wat niemand weet......! Even gezellig om de tafel en tijdens de maaltijd zullen we de kletspot raadplegen: met mooie, vrolijke, ontroerende vragen en hopelijk ook ook zulke antwoorden! Schuif aan tussen Sinterklaas en de kerstdagen en verwonder je mee!

tijd: 18.00 uur inloop

kosten: 20,-, incl 2 gangen en drankjes.

 

Aanmelden? Klik hier of mail ons: villapippipost@gmail.com 

 

Moderator/presentator

Quinten-Faust begeleidt je bijeenkomst of evenement op een ontspannen, open manier met ruimte voor relativering en diepte. Hij gaat geen vraag uit de weg, vraagt door, en weet zich goed in te leven in de verschillende kanten van een onderwerp. Quinten zal voorafgaand aan je bijeenkomst met jou als opdrachtgever de gewenste uitkomsten bespreken (binnen de kaders en mogelijkheden van jouw organisatie) met als doel om aan het einde van de meeting iedereen met een goed gevoel weer te laten vertrekken.

 

 

Je kunt hem ook vragen als dagvoorzitter of workshopleider. Ook als show-host heeft hij ruime ervaring, net als BABS (buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand). Geen klus is hem te gek, geen menigte te groot en geen gesprekspartner te spannend (hij ontving de Koninklijke familie tot Sinterklaas). Quinten bereidt natuurlijk altijd samen met jou als organisator voor, maar werkt op het moment zelf op improviserende wijze, zonder de draad of het doel te verliezen. Maak gerust eens een afspraak, klik hier of mail direct naar villapippipost@gmail.com