Ontmoeting

Villa Pippi biedt komende tijd twee soorten van ontmoeting: De Praat & Pasta Party en moderator Quinten-Faust Rijnja. Twee verschillende vormen van ontmoeten en elk met een eigen doel:

Praat & Pasta Party

Villa Pippi organiseert de Praat & Pasta Party om divers georiënteerde mensen in gesprek te laten gaan over een onderwerp. Soms schuift er een expert aan tafel, soms juist niet. Doel is dat je als gast een thema van diverse kanten krijgt belicht en er vervolgens zelf iets mee kunt doen: dat kan op de avond zelf, maar ook later, in je dagelijks leven en je eigen context. Voorop staat dat het een inspirerende en boeiende avond wordt, met een goed gesprek waarbij tegenstellingen en afwijkende ideeën op een open en veilige manier ter tafel mogen komen. Actief meedoen is fijn, passief luisteren is ook goed. Wij starten deze Praat en Pasta party binnenkort met een try-out diner:

 

thema: try-out met de Gesprekspot: een pot met diverse (levens)vragen.

locatie: Villa Pippi te Wytgaard

datum: donderdag 14 juni

tijd: 18.00 uur inloop

kosten: 17,50 try-out prijs, incl 2 gangen en 3 drankjes.

Aanmelden? Mail ons villapippi@outlook.com 

 

Moderator/presentator

Quinten-Faust begeleidt je bijeenkomst of evenement op een ontspannen, open manier met ruimte voor relativering en diepte. Hij gaat geen vraag uit de weg, vraagt door, en weet zich goed in te leven in de verschillende kanten van een onderwerp. Quinten zal voorafgaand aan je bijeenkomst met jou als opdrachtgever de gewenste uitkomsten bespreken (binnen de kaders en mogelijkheden van jouw organisatie) met als doel om aan het einde van de meeting iedereen met een goed gevoel weer te laten vertrekken.

 

 

Je kunt hem ook vragen als dagvoorzitter of workshopleider. Ook als show-host heeft hij ruime ervaring, net als BABS (buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand). Geen klus is hem te gek, geen menigte te groot en geen gesprekspartner te spannend (hij ontving de Koninklijke familie tot Sinterklaas). Quinten bereidt natuurlijk altijd samen met jou als organisator voor, maar werkt op het moment zelf op improviserende wijze, zonder de draad of het doel te verliezen. Maak gerust eens een afspraak!