Villa Pippi biedt twee manieren voor ontmoeting: De Praat & Pasta Partij organiseren we af en toe zelf, daar kun je je alleen of samen voor opgeven! Het Goede Groepsgesprek is er voor meerdere mensen die samen werken. Lees hieronder vooral verder:

Praat & Pasta Partij

Tijdens de Praat en Pasta Partij gaan we met een groep van minimaal 3 en maximaal 10 mensen met elkaar aan tafel en in gesprek tijdens het eten. Er staat elke keer een onderwerp centraal, dat we op verschillende manieren belichten. Met een open vizier, inhoud, vertrouwen, respect voor elkaars mening én humor zijn de avonden nu al legendarisch. Een mooie manier om anderen én jezelf op een prettige manier te leren kennen! Je bent welkom om actief mee te praten maar ook goede luisteraars zijn een aanwinst.

De volgende Pippi's Praat en Pasta Partij vindt plaats op 

-dinsdag 11 maart 2019

-inloop 18.00-18.30 uur (tot 21.00 uur)

-kosten: 20,- euro (incl diner en drankjes)

-opgeven: klik hier

 

 

Goede GroepsGesprek

Ben je met je team aan een verandering toe, of komt er vanuit de organisatie een vernieuwing aan? Is er iets uit te zoeken binnen de groep mensen waar je mee werkt? Villa Pippi biedt teamcoaching door middel van het goede gesprek, waarbij op een prettige open manier met elkaar wordt gecommuniceerd, niks wordt geschuwd maar met respect voor elkaar wordt gesproken. Met behulp van diverse methodieken (o.a. Deep Democracy, provocatieve coaching, theaterinterventies, motiverende gespreksvoering) gaan we met elkaar aan tafel. Meer info? Klik hier