Over Villa Pippi:

Richt je wereld in naar je eigen zin!' Om dat voor iedereen mogelijk te maken wil Villa Pippi kinderen van 5 tot 99 jaar stimuleren om hun fantasie te blíjven gebruiken, kind te blijven. Dat doen we met een inspirerende leukedingenwinkel, een B&B voor rust en leuke gesprekken én events.

Oprichter van Villa Pippi is
Quinten-Faust Rijnja, die vanuit zijn achtergrond als theatermaker altijd op zoek is naar inspirerende mensen en spullen om iets mee te doen.

Bij Villa Pippi winkel verkopen we online en offline meubels, hebbedingetjes, leuke spullen voor in huis of op je werk. Nieuw, soms licht gebruikt, soms opgeknapt, maar altijd klaar voor gloednieuw gebruik door jou! Duurzaamheid en verantwoord gebruik staan bij ons bovenaan! 

Bij de b&b Sliepinn in Wytgaard ben je welkom voor een of meer nachtjes rust, maar als je wilt ook voor een leuk gesprek, wandeling of een drankje.

Met de events van Villa Pippi willen we vooral je fantasie prikkelen op alle mogelijke manieren. Dat kan tijdens een productie, conferentie, teammiddag.

'De wereld zit vol dingen en het is hard nodig dat iemand die zoekt. Dat doet een leuke dingenzoeker!' (Pippi L.)