Pippi Partij!

Laat je inspireren, verwonderen in ontmoeting! We organiseren Pippi Partijen. Lekker eten met een mooi gesprek! Niets moet, veel mag: Je kunt actief of juist vanaf de zijlijn deelnemen. 

 

Nieuwe data waar je je nu alvast voor aan kunt melden:

-DONDERDAG 3 OKTOBER 2019 

(thema: je jeugd herinneringen)

-DONDERDAG 7 NOVEMBER 2019

 (Hoe ga jij de winter door?)

 

-hapje eten met een goed en leuk gesprek! Je bent welkom om mee te doen! De tijd, plaats zijn bekend, en we hebben een plan: maar jij bepaalt mede het slagen van dit Pippi moment: er is ruimte voor een mooi gesprek. Ook staat de kletspot op tafel, met vragen die uitnodigen tot verdieping én hilariteit.  Laat je inspireren en verwonderen, luister of praat mee.. Je bent welkom om jezelf op te geven, je kunt ook samen met iemand komen. Je bent in ieder geval welkom! Kosten voor Pippi's Praat en Pasta Partij zijn 20,- euro incl. drankjes! Aanmelden? Klik hier. Bij minimaal 3 en maximaal 10 deelnemers gaat de Partij door!

 

voorbeelden van variaties op Pippi Partijen:

:-feestje vieren met spel en gesprek! Stel je voor dat we allemaal jarig zijn, dat zou een leuk feestje zijn! Kom erbij en vier het  mee. We maken er een leuke middag van met ruimte voor gesprek, spel en delen van verjaardagservaringen....Herinneringen, ervaringen en wensen om te delen zullen er genoeg zijn!

 

-Inspirerende teamoefeningen delen! We gaan een aantal leuke oefeningen, interessante werkvormen en verfrissende spelsituaties delen en wellicht oefenen, die je dan zelf ook kunt gebruiken voor je eigen team, familie of bedrijf! Vanuit Villa Pippi hebben we meerdere vormen bedacht, maar jij mag natuurlijk ook iets inbrengen! 

Je eigen Pippi Partij?

Leren en je ontwikkelen op een manier die bij jou of je team/organisatie past! Bij Villa Pippi willen we graag veel Pippi partijen creëren: momenten waar je vanuit onbevangenheid of authentieke ervaringen kunt denken, reflecteren  en handelen en waar de mooie ontmoetingen ontstaan. We willen  graag met je om de tafel om te bekijken welke activiteit er bij de vraag of de wens van jou en/of jouw organisatie past. Is er een verandering op komst, zijn er vernieuwingen gaande? Of wil je eens aan de slag met teambuilding op een andere manier?  Een theaterinterventie, conferentie of iets heel anders? Schroom niet om ons op te zoeken via het contactformulier om eens te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen!