Wie & Wat is Pippi

We gaan ervan uit dat je je leven lang wilt leren en ontwikkelen en zijn ervan overtuigd dat  je het best leert en het snelst ontwikkelt door anderen te ontmoeten:

kijken, luisteren, spelen en praten.  Geen zweverig gedoe, maar een pragmatische aanpak en relativerende blik: humor staat centraal bij Villa Pippi. Niks moet, alles mag: ont-moeten, weet je wel 

 

Bij Villa Pippi geloven we in de Pippimanier van leven: op een creatieve en soms onverwachte manier naar het leven, werk en mensen te kijken. We zijn ervan overtuigd dat je als kind het meest open, transparant en authentiek bent. Dus dat kind willen we koesteren en indien kwijt: halen we bij je terug, gaan we op zoek naar je talenten!  Eerste insteek is daarbij theater, maar we omarmen de overige kunstdisciplines. 

 

Door ontmoeting vindt je ontwikkeling en het leren plaats. Die bieden wij op verschillende manieren: door middel van een presentator, partijen en een eigen B&B.

Maar we maken ook regelmatig producties of organiseren events in eigen beheer of in opdracht van derden. Wil je meer weten, eens kennis maken? Klik hier, laat je gegevens achter en we zoeken contact met je!

Wie 'woont' er in Villa Pippi?

Quinten-Faust Rijnja is de initiator en directeur van Villa Pippi. Hij studeerde af aan de docent Theateropleiding van NHL Hogeschool en volgde ook diverse coachings- en leiderschapstrainingen. Daarnaast heeft hij als (cultureel) ondernemer ruime ervaring opgedaan.  Na de masteropleiding 'Learning & Innovation' en de leergang 'Dynamisch Leidinggeven', besloot hij alle opgedane kennis en ervaring te combineren met zijn werkzaamheden binnen Villa Pippi! Quinten is daarnaast ook werkzaam als locatieleider van de pabo aan NHL Stenden Hogeschool te Leeuwarden. Bij Villa Pippi werken diverse (vaste) freelancers uit de theater- muziek-, marketing-, horeca-, coachings- en financiële wereld!

 

Hieronder een impressie van onze opdrachtgevers: