Wie, Wat & Waarom

We gaan ervan uit dat je je leven lang wilt leren en jezelf ontwikkelen en zijn ervan overtuigd dat  je het best leert en het snelst ontwikkelt door anderen te ontmoeten: kijken, luisteren, spelen en praten.  Geen zweverig gedoe, maar een pragmatische aanpak en relativerende blik: humor staat centraal bij Villa Pippi. Niks moet, alles mag: ont-moeten, weet je wel!

 

Bij Villa Pippi geloven we in de Pippimanier van leven: we zijn ervan overtuigd dat je als kind het meest open, transparant en authentiek bent. Dus dat kind willen we koesteren! En indien kwijt: halen we het kind in jou terug. Dat is onze missie!  

 

Door elkaar ontmoeten stimuleren we je algemene ontwikkeling in de breedste zin, maar het kan natuurlijk ook over een specifiek onderwerp, thema of methodiek gaan.

 

Door ontmoeting vindt je ontwikkeling en het leren plaats. Die bieden wij op verschillende manieren: door middel van de Pippi Momenten, theaterdingen, presentator én onze eigen Sliepinn! Kom er bij en doe met ons mee! Je bent welkom!

 

Wie wonen er o.a. in Villa Pippi?

Quinten-Faust Rijnja is de initiator en directeur van Villa Pippi. Hij studeerde af aan de docent Theateropleiding van NHL Hogeschool en volgde ook diverse coachings- en leiderschapstrainingen. Daarnaast heeft hij als (cultureel) ondernemer ruime ervaring opgedaan.  Na de masteropleiding 'Learning & Innovation' en de leergang 'Dynamisch Leidinggeven', besloot hij alle opgedane kennis en ervaring te combineren met zijn werkzaamheden binnen Villa Pippi! Quinten is daarnaast ook werkzaam als locatieleider van de pabo aan NHL Stenden Hogeschool te Leeuwarden 

 

Frédéric Tonnon draagt zorg voor de inhoudelijke ondersteuning waar het PR en marketing betreft. Het logo van Villa Pippi en de bewaking van het verdere beeldmerk ligt in zijn handen. 

Lilian Koenen houdt de financiën in de gaten vanuit haar bedrijf DUKO administratie te Huizen. Zij ondersteunt waar nodig bij het maken van financiële jaarplannen, aangiften en alle financiële perikelen die je je maar kunt bedenken!

 

Sandra de Bruin is de meest gevraagde pianist voor de voorstellingen die Villa Pippi organiseert. Als sinds begin 2000 ondersteunt zij waar mogelijk muzikaal de voorstellingen van Villa Pippi! Sandra bezit het uniek talent om al improviserend voorstellingen compleet te ondersteunen door middel van haar pianospel. 

Hieronder een impressie van onze opdrachtgevers: