Bij Villa Pippi gaan we ervan uit dat je je leven lang wilt leren en jezelf ontwikkelen. Theoretische onderbouwing is daarbij een goede  steun. Én we zijn ervan overtuigd dat  je het best leert en het snelst ontwikkelt door anderen te ontmoeten: kijken, luisteren en praten.  Geen zweverig gedoe, maar een pragmatische aanpak en relativerende blik: humor staat centraal bij Villa Pippi en: niks moet, alles mag! We organiseren het gesprek bijvoorbeeld in eigen huis of op jouw locatie door onder andere de Praat en Pasta Partij en het Goede GroepsGesprek, maar we gebruiken ook theater om onze doelen te bereiken: door middel van spel heb je de mogelijkheid om zaken even uit verband te halen of net even anders neer te zetten, waardoor je mensen aan het denken zet of in gesprek laat gaan met elkaar. 

 

Door elkaar ontmoeten stimuleren we je algemene ontwikkeling in de breedste zin, maar het kan natuurlijk ook over een specifiek onderwerp, thema of methodiek gaan.

 

Villa Pippi is tevens de overkoepelende naam voor de werkzaamheden van presentator/moderator Quinten Faust en B&B Sliep-inn Wytgaard.

 

Wie werken er o.a. bij Villa Pippi?

Quinten-Faust Rijnja is de initiator en directeur van Villa Pippi. Hij studeerde af aan de docent Theateropleiding van NHL Hogeschool en volgde ook diverse coachings- en leiderschapstrainingen. Daarnaast heeft hij als (cultureel) ondernemer ruime ervaring opgedaan.  Na de masteropleiding 'Learning & Innovation' en de leergang 'Dynamisch Leidinggeven', besloot hij alle opgedane kennis en ervaring te combineren met zijn werkzaamheden binnen Villa Pippi!

 

Frédéric Tonnon draagt zorg voor de inhoudelijke ondersteuning waar het PR en marketing betreft. Het logo van Villa Pippi en de bewaking van het verdere beeldmerk ligt in zijn handen. 

Lilian Koenen houdt de financiën in de gaten vanuit haar bedrijf DUKO administratie te Huizen. Zij ondersteunt waar nodig bij het maken van financiële jaarplannen, aangiften en alle financiële perikelen die je je maar kunt bedenken!

 

Sandra de Bruin is de meest gevraagde pianist voor de voorstellingen die Villa Pippi organiseert. Als sinds begin 2000 ondersteunt zij waar mogelijk muzikaal de voorstellingen van Villa Pippi! Sandra bezit het uniek talent om al improviserend voorstellingen compleet te ondersteunen door middel van haar pianospel. 

Hieronder een impressie van onze opdrachtgevers: