Villa Pippi wil de wereld een stukje opener en vrolijker maken. Dit doen we door je uit te dagen om je open te stellen voor de wereld om je heen en daar vervolgens iets mee te doen. Geen zweverig gedoe, maar juist een pragmatische aanpak en relativerende blik. Door middel van Theater, Ontmoeting en Coaching wil Villa Pippi dit bereiken vanuit Friesland door heel Nederland! Villa Pippi is de overkoepelende naam voor de werkzaamheden van Theaterhuis.nl, Sliep-innWytgaard en Quintenfaust.nl. 

Wie werken er o.a. bij Villa Pippi?

Quinten-Faust Rijnja is de initiator en directeur van Villa Pippi. Hij studeerde af aan de docent Theateropleiding van NHL Hogeschool en volgde ook diverse coachings- en leiderschapstrainingen. Daarnaast heeft hij als (cultureel) ondernemer ruime ervaring opgedaan.  Na de masteropleiding 'Learning & Innovation' besloot hij alle opgedane kennis en ervaring te combineren met zijn werkzaamheden binnen Villa Pippi!

 

Frédéric Tonnon draagt zorg voor de inhoudelijke ondersteuning waar het PR en marketing betreft. Het logo van Villa Pippi en de bewaking van het verdere beeldmerk ligt in zijn handen. 

Lilian Koenen houdt de financiën in de gaten vanuit haar bedrijf DUKO administratie te Huizen. Zij ondersteunt waar nodig bij het maken van financiële jaarplannen, aangiften en alle financiële perikelen die je je maar kunt bedenken!

 

Sandra de Bruin is de meest gevraagde pianist voor de voorstellingen die Villa Pippi organiseert. Als sinds begin 2000 ondersteunt zij waar mogelijk muzikaal de voorstellingen van Villa Pippi! Sandra bezit het uniek talent om al improviserend voorstellingen compleet te ondersteunen door middel van haar pianospel. 

Hieronder een impressie van onze opdrachtgevers: